Ajatuksia valtuustotyöstä

Kuvassa voi olla Hannu Hyppönen ja teksti

Harkinnan jälkeen asetuin jälleen kuntavaaliehdokkaaksi. 

Olen aina ollut kiinnostunut politiikasta ja minulla on halu kehittää kotikaupunkiamme. Kun ryhdyn tekemään jotakin, niin haluan hoitaa asiat vastuullisesti, positiivisella asenteella ja toimissani on tekemisen meininki. Tällä tavalla olen ottanut vastuulleni tehtävät kaupunginvaltuustossa ja kaupunginhallituksen jäsenä viimeisen neljän vuoden aikana.

Olen työskennellyt yli 25-vuotisen sotilasurani aikana erilaisten ihmisten kanssa ja saanut kokemusta asioiden eteenpäin viemisestä julkishallinnossa yhteistoiminnassa muiden ihmisten ja monenlaisten organisaatioiden kanssa. Olen toiminut mielelläni, hyvän porukan mukana, Riihimäen alueen eri yhdistyksissä ja seuroissa. Mielestäni Riihimäki on hieno kaupunki, josta meidän kaikkien riihimäkeläisten pitää olla ylpeitä.

Riihimäen talouden kehittäminen vaatii uusia ideoita, uusia toimintatapoja sekä vastuullisia päätöksiä. Haluan osaltani olla kehittämässä tulevaisuuden Riihimäkeä taas tälläkin vaalikaudella, positiivisella ja hyvällä asenteella, entistä elinvoimaisemmaksi kunnaksi. Pyrin olemaan oma itseni, ajattelemaan asiat maalaisjärjellä ja teen päätökset omantuntoni mukaan. Mottoni on aina ollut ja on: ”Sillä mennään mitä on!”. Se tuo omanlaisensa realistisuuden päätöksentekoon.

Minun kuntapoliittisen ajattelun lähtökohdat ovat seuraavat:

  • viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö tuo uusia kuntalaisia,
  • tarpeiden ja resurssien mukaisesti mitoitettu palveluverkko on satsaus tulevaisuuteen-EI VERONKOROTUKSIA
  • panostaminen lasten ja nuorten liikuntaan on satsaus tulevaisuuteen
  • kaikki työ on tärkeää, työnteko ja työn vastaanotto pitää olla kannustavaa
  • yrittämistä kannustava ilmapiiri kunnassa tuo työpaikkoja
  • nuorison ajanmukaiset koulutus- ja harrastusmahdollisuudet ennaltaehkäisevät syrjäytymistä,
  • lapsille pitää turvata laadukas varhaiskasvatus myös tulevaisuudessa
  • vanhempien hyvinvointi korreloi suoraan lasten hyvinvointiin
  • jokaisella on oikeus arvokkaaseen vanhuuteen

Tulin valituksi kaupunginvaltuustoon 2017 hienolla äänimäärällä, kiitokset kaikille luottamuksestanne! Toivottavasti olisin äänesi arvoinen myös 2021 vaaleissa numerolla 95. Tulen jatkossakin kertomaan näillä kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa mielipiteistäni erilaisiin päivänpolttaviin kuntapoliittisiin asioihin.  Voit myös ottaa minuun tarvittaessa yhteyttä ja kysyä tarkemmin omista näkökulmistani Riihimäen seudun asioihin. Yhteystietoni löytyvät painamalla tästä.

Ollaan yhteydessä!! – Pete